رنگ گوشت باید به رنگ قرمز روشن باشد و نباید تیره باشد . 

سطح خارجی گوشت نباید ج و چسبناک باشد و نباید سطح گوشت چروکیده و خشک باشد .

هیچ گونه بوی نامطبوعی نباید از گوشت به مشام برسد و وجود بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقی است.

گوشت باید عاری از خون مردگی ، قارچ زدگی و کبودی باشد و ذرات خارجی مشکوک نباید بر روی گوشت دیده شود .

چربی گوشت نباید سفت و زرد رنگ باشد .

گوشت قرمز منجمد در بسته بندی های سالم ، بدون عیب و پارگی و دارای تاریخ انقضا باید عرضه گردد .

گوشت منجمد در یخچالهای با برودت 18 تا 25 در جه سانتی گراد زیر صفر تا زمان مصرف نگهداری می شود .

گوشت سالم را از مرکز معتبری مانند مجموعه گوسفند زنده تهیه نمایید تا از سلامت آن اطمینان حاصل نمایید .



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نصب ايزوگام مکتب ساعی Richard خدمات باربری در تهران و سراسر ایران با اتوبار و باربری اطلس بار خریدوفروش سورس دوره قرآن بیدختی های مقیم تربت حیدریه با فیزیک آشتی کنیم ! کاتالوگ آيسي و ترانزيستورها دیرین دیرین بریم؟