رنگ گوشت باید به رنگ قرمز روشن باشد و نباید تیره باشد .
سطح خارجی گوشت نباید ج و چسبناک باشد و نباید سطح گوشت چروکیده و خشک باشد .
هیچ گونه بوی نامطبوعی نباید از گوشت به مشام برسد و وجود بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقی است.
گوشت باید عاری از خون مردگی ، قارچ زدگی و کبودی باشد و ذرات خارجی مشکوک نباید بر روی گوشت دیده شود .
چربی گوشت نباید سفت و زرد رنگ باشد .
گوشت قرمز منجمد در بسته بندی های سالم ، بدون عیب و پارگی و دارای تاریخ انقضا باید عرضه گردد .
گوشت منجمد در یخچالهای با برودت 18 تا 25 در جه سانتی گراد زیر صفر تا زمان مصرف نگهداری می شود .
گوشت سالم را از مرکز معتبری مانند مجموعه گوسفند زنده تهیه نمایید تا از سلامت آن اطمینان حاصل نمایید .
درباره این سایت