رنگ گوشت باید به رنگ قرمز روشن باشد و نباید تیره باشد . 

سطح خارجی گوشت نباید ج و چسبناک باشد و نباید سطح گوشت چروکیده و خشک باشد .

هیچ گونه بوی نامطبوعی نباید از گوشت به مشام برسد و وجود بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقی است.

گوشت باید عاری از خون مردگی ، قارچ زدگی و کبودی باشد و ذرات خارجی مشکوک نباید بر روی گوشت دیده شود .

چربی گوشت نباید سفت و زرد رنگ باشد .

گوشت قرمز منجمد در بسته بندی های سالم ، بدون عیب و پارگی و دارای تاریخ انقضا باید عرضه گردد .

گوشت منجمد در یخچالهای با برودت 18 تا 25 در جه سانتی گراد زیر صفر تا زمان مصرف نگهداری می شود .

گوشت سالم را از مرکز معتبری مانند مجموعه گوسفند زنده تهیه نمایید تا از سلامت آن اطمینان حاصل نمایید .



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نگین کویر Ryan فیزیک و انرژی وبلاگ تخصصي چاپي افزایش بازدید وبلاگ رایگان Andrea مشاوره حقوقی تلفنی،9099072835 Ruby vahidonline وان ایکس بت فارسی