گوشت قرمز در هرم غذایی انسان ها از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است . بسیاری از متخصصان این عقیده را دارند که حذف این ماده غذایی برای بدن انسان بسیار خطرناک است . گوشت های قرمز تازه ، عطر و طعم بهتری نسبت به گوشت های یخ زده دارند .
گوشت های تازه را می توان از میادین و مراکز معتبر عرضه گوسفند زنده تهیه نمود . این مراکز دارای مجوز از سازمان دامپزشکی هستند و گوشت با کیفیت در اختیار مشتریان خود قرار می دهند .
گوشت های طبیعی و تازه برای افرادی که دارای طبعی سرد و یا بلغم هستند بسیار مفید می باشد .
کسانی که از گوشت های یخ زده استفاده می نمایند احتمال مبتلا شدن آن ها به بیماری هایی مانند ام اس ، رماتیسم و ناراحتی های مفصلی بسیار زیاد است .
درباره این سایت