گوشت قرمز در هرم غذایی انسان ها از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است . بسیاری از متخصصان این عقیده را دارند که حذف این ماده غذایی برای بدن انسان بسیار خطرناک است . گوشت های قرمز تازه ، عطر و طعم بهتری نسبت به گوشت های یخ زده دارند .

گوشت های تازه را می توان از میادین و مراکز معتبر عرضه گوسفند زنده تهیه نمود . این مراکز دارای مجوز از سازمان دامپزشکی هستند و گوشت با کیفیت در اختیار مشتریان خود قرار می دهند .

گوشت های طبیعی و تازه برای افرادی که دارای طبعی سرد و یا بلغم هستند بسیار مفید می باشد .

کسانی که از گوشت های یخ زده استفاده می نمایند احتمال مبتلا شدن آن ها به بیماری هایی مانند ام اس ، رماتیسم و ناراحتی های مفصلی بسیار زیاد است .

گوسفند زنده


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مدرسه تکواندو استاد شاهوردی | برای پسر حضرت زهرا(سلام الله علیها) | صفحه اطلاع رسانی مرکز مشاوره کنکور باراد کتابخانه روستای قایش مرجع کتاب الکترونیکی و جزوه کانون فرهنگی و هنری شهدای هوتک اطلاعاتی از دیگ اب گرم اب داغ کانون رهروان حضرت زینب س Roland