جگر سالم نباید رنگش متمایل به قهوه ای باشد . بافت جگر نباید به راحتی از هم جدا شود . جگر سالم دارای لبه های تیز است .

جگر باید فاقد هر گونه لکه های رنگی ، رنگ پریدگی ، پر خونی و خونریزی باشد . جگر سالم باید عاری از هر گونه دانه های غیر طبیعی و انگل و بدون هر گونه بوی غیر طبیعی از قبیل ترشیدگی ، گندیدگی و تعفن باشد.

جگر باید در دمای برودت یخچال بین صفر تا چهار درجه سانتیگراد به مدت دو روز و در دمای برودت فریزر به مدت سه ماه نگهداری شود . 

در هنگام خرید گوشت توجه داشته باشید که :

در زمان فعالیت قصابان باید لباس تمیز سفید و کلاه داشته باشند و کارت بهداشت آنها در معرض دید عموم نصب شود.

گوشت پس از آماده شدن باید داخل پلاستیک شفاف عرضه شود و از پلاستیک های رنگی و تیره رنگ استفاده نباید شود.

در صورتی که بعد از خرید مواد پروتئینی با تاخیر به منزل می رسید آن را در یخچال سیار و در کنار یخ حمل کنید تا فاسد نشوند .

مجموعه گوسفند زنده همواره در تلاش است تا دامی را که در اختیار مردم قرار می دهد سالم و بهداشتی باشد تا بیماری از گوسفندان به انسان ها منتقل نگردد. 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت پارس بهینه ساز Steven محمدحسین رزمی Mary Cassie کــــتــــابـــــدار خیاطی آریا آلبوم اینترنتی یه دنیا عکس Tiffany