جگر سالم نباید رنگش متمایل به قهوه ای باشد . بافت جگر نباید به راحتی از هم جدا شود . جگر سالم دارای لبه های تیز است .
جگر باید فاقد هر گونه لکه های رنگی ، رنگ پریدگی ، پر خونی و خونریزی باشد . جگر سالم باید عاری از هر گونه دانه های غیر طبیعی و انگل و بدون هر گونه بوی غیر طبیعی از قبیل ترشیدگی ، گندیدگی و تعفن باشد.
جگر باید در دمای برودت یخچال بین صفر تا چهار درجه سانتیگراد به مدت دو روز و در دمای برودت فریزر به مدت سه ماه نگهداری شود .
در هنگام خرید گوشت توجه داشته باشید که :
در زمان فعالیت قصابان باید لباس تمیز سفید و کلاه داشته باشند و کارت بهداشت آنها در معرض دید عموم نصب شود.
گوشت پس از آماده شدن باید داخل پلاستیک شفاف عرضه شود و از پلاستیک های رنگی و تیره رنگ استفاده نباید شود.
در صورتی که بعد از خرید مواد پروتئینی با تاخیر به منزل می رسید آن را در یخچال سیار و در کنار یخ حمل کنید تا فاسد نشوند .
مجموعه گوسفند زنده همواره در تلاش است تا دامی را که در اختیار مردم قرار می دهد سالم و بهداشتی باشد تا بیماری از گوسفندان به انسان ها منتقل نگردد.
درباره این سایت