چریدن مرحله ای از تغذیه گوسفندان است که در طول آن دام انرژی مورد نیاز برای زندگی را از طریق علوفه به دست می آورد .
چریدن گوسفندان در فضای باز و آزاد می تواند جنبه اقتصادی داشته باشد . دامدار باید از شیوه صحیح استفاده از چراگاه اطلاع داشته باشد تا دام ها بتوانند به طور دائم از علوفه استفاده نمایند بدون آن که به ریشه علوفه آسیبی وارد شود .
انواع مختلف چراگاه ها :
- مرتع پر درخت
- مرتع بدون درخت
مراحل چرای گوسفندان به صورت زیر است :
- چرای باز : در این روش گوسفندان به صورت همیشگی و در تمام طول سال به چرا در مراتع مشغول می باشند .
- چرای بسته : در این روش دامدار با توجه به بررسی کلی ای که از مرتع انجام می دهد ، سعی می کند مرتع را به ابعاد مختلف تقسیم بندی کند.
مجموعه گوسفند زنده دام های خود را در محیطی کاملا سالم و بهداشتی پرورش می دهد و دام سالم در اختیار مشتریان قرار می دهد .
درباره این سایت