رنگ گوشت باید قرمز باشد و نباید قهوه ای و تیره باشد . 

سطح خارجی گوشت نباید ج و چسبناک باشد و همچنین گوشت نباید چروک و خشک باشد . 

اگر گوشت دارای بوی غیر مطبوعی باشد دلیل بر فاسد شدن گوشت است .

گوشت باید عاری از هر گونه خون مردگی ، قارچ و کبودی باشد و نباید هیچ گونه ذرات خارجی مشکوک در گوشت دیده شود .

چربی گوشت باید به رنگ سفید باشد و باید بدون هیچگونه بو و قوام و رنگ غیرطبیعی باشد.

گوشت نباید در جلوی مغازه ها و در جلوی تابش نور آفتاب قرار داده شود و گوشت باید حتما در دمای یخچال نگهداری شود .

گوشت منجمد باید در بسته بندی سالم و بدون عیب و پارگی باشد و تاریخ انقضا به طور کاملا واضح باید درج گردد.

مدت زمان نگه داری گوشت قرمر چرخ کرده در دمای یخچال در حدود دو روز است و در دمای فریزر به مدت سه ماه می باشد .

                                                                          گوسفند زنده 


 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همیار فایل الماس کانتین اتاق سازی اسپرت فارس چت|شيراز چت|کاکو چت خرید ممبر تلگرام پاک شده کلیه خدمات چاپ با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت تالار عروسی/ تالار پذیرایی یک ماما russia1.parsablog.com خدمات رایانه ای ناجی سیستم مشهد 09158044217